Έρχεται το GRAND THESSBRUNCH την Κυριακή 25 Ιουνίου!


Δημιουργήθηκε στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης, σε κομβικό σημείο και μόλις δυόμισι χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης. Το εντυπωσιακό νεοκλασικό κτίριο του Grand Hotel Palace ορθώνεται επιβλητικό σε σχήμα κάτοψης Π, μοναδικό σε όλη την Ελλάδα και ο σχεδιασμός του αντλεί την έμπνευσή του από την αριστοκρατία μιας άλλης εποχής.

Στο Grand Hotel Palace η κομψότητα εναρμονίζεται τέλεια με την άνεση, η διαχρονική πολυτέλεια εφάπτεται αρμονικά με τη λειτουργικότητα και η φινέτσα υποκλίνεται στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών. Στο κέντρο της φιλοσοφίας του βρίσκεται ο σεβασμός για τον άνθρωπο, το περιβάλλον, την τοπική κοινωνία και την κουλτούρα της πόλης.

Η γαστρονομία αποτελεί ένα από τα δυνατά σημεία του Grand Hotel Palace. Το gourmet εστιατόριο «Seros Prime Dining» και το πολυτελές lounge bar «Marco Polo» προσφέρουν ποικιλία επιλογών, γεύσης και ποιότητας, ενώ το «Ελληνικό Πρωινό» που σερβίρει το ξενοδοχείο είναι μία εμπνευσμένη πανδαισία χρωμάτων της ελληνικής γης που εμπεριέχει όλα τα οφέλη της μεσογειακής διατροφής.

Το Grand Hotel Palace γίνεται ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα του thessbrunch, όπου συμμετέχει με τη δική του καλοκαιρινή πρόταση. Την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 το «Seros Prime Dining» υπόσχεται ένα δροσερό, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, ξεχωριστό, ιδιαίτερο και χορταστικό brunch για μοναχικούς, ζευγάρια, οικογένειες και παρέες φίλων, για μια εμπειρία που κάνει τη διαφορά στο γευστικό χάρτη της πόλης.

Κρατήσεις για το GRAND THESSBRUNCH: 2310549000


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

#thessbrunch

 Email: thessbrunch@tha.gr

 

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2017  Proudly envisioned by Thessaloniki Hotels Association