Ενώνουν τις δυνάμεις τους στην ΔΕΘ Αμερική & Ελλάδα

Τιμώμενη χώρα η Αμερική στην 83η Διεθνής Έκθεση της Θεσσαλονίκης.

Εδώ και τρεις ημέρες έχει ξεκινήσει αισίως μια παραδοσιακή συνήθεια των Αμερικάνων, η οποία έχει καθιερωθεί από 1983, όπου συμπληρώνει 35 ολόκληρα χρόνια.

Φυσικά μιλάμε για την Διεθνή εβδομάδα ταξιδιού και τουρισμού, η οποία και θα ολοκληρωθεί στις 12 Μαΐου. Επαγγελματίες του τομέα ταξιδεύουν σε όλη την χώρα της Αμερικής για να γιορτάσουν την αξία του τουρισμού, ένας τομέας ο οποίος συνεισφέρει τα μέγιστα στην οικονομία αλλά και τις προσωπικές ζωές των ανθρώπων.

Η Αμερική φέτος είναι η τιμώμενη χώρα στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, την 83η για συνεχή χρονιά, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 16 Σεπτεμβρίου του 2018. Η ανάπτυξη της συνεργασίας των δύο χωρών και η καινοτομία που συνεισφέρουν αμφότερες, μπορούν να προσφέρουν πολλά στον κόσμο και στα ίδια τα κράτη.


Πάιατ /Πρέσβης Η.Π.Α.: «Η ΔΕΘ αποτελεί ορόσημο για ένα μέλλον με ασφάλεια, ευμάρεια και ειρήνη»

Ο πρέσβης των ΗΠΑ κ. Τζέφρι Πάιατ, μιλώντας στο περιοδικό «Exposed», τόνισε την σημαντική γεωστρατηγική θέση της Ελλάδας και ότι δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία να αναδειχθούν τα Βαλκάνια και η Βόρεια Ελλάδα.

Καματερού /ΕΟΤ Αμερικής – Καναδά: «Η 83η ΔΕΘ θα ενισχύσει την εισροή Αμερικάνων τουριστών στη Β. Ελλάδα»

Η διευθύντρια του γραφείου ΕΟΤ Αμερικής-Καναδά Γκρέτα Καματερού μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ΑΠΕ ΜΠΕ και την δημοσιογράφο Νικόλ Καζαντζίδου, επισήμανε και την ανάδειξη της γαστρονομίας, λέγοντας τα εξής:

«Η φετινή 83η ΔΕΘ, όπου είναι τιμώμενη χώρα οι ΗΠΑ, θα ενισχύσει την εισροή των τουριστών προς τη Θεσσαλονίκη", τόνισε η κ. Καματερού, η οποία αποτελεί, όπως είπε, ένα νέο προορισμό. "Η Θεσσαλονίκη κερδίζει πόντους, καθώς 7 στους 10 που την επισκέπτονται δηλώνουν ότι είχαν πολύ καλύτερη εμπειρία από αυτήν που περίμεναν", σημειώνει.

"Υπάρχουν θεματικά προϊόντα που μπορούμε να αναδείξουμε όπως τα βήματα του Αποστόλου Παύλου, η γαστρονομία αλλά και τα συνέδρια τα οποία εντάσσονται σε μια προσπάθεια που έχει ήδη ξεκινήσει", ανέφερε η κ. Καματερού.

Η ίδια τόνισε ακόμη ότι ο ΕΟΤ Αμερικής-Καναδά βρίσκεται στο πλευρό των φορέων του τουρισμού της Θεσσαλονίκης και της βόρειας Ελλάδας συνολικά».

Η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης προετοιμάζεται όπως και η πόλη για αυτήν την πολύ σπουδαία συνάντηση των δύο χωρών στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με δράσεις που θα συμβάλουν και θα προβάλουν τόσο τα ξενοδοχεία της πόλης, όσο και του ιστορικού, πολιτιστικού και γαστρονομικού κόσμου της πρωτεύουσας του Βορρά.

#Θεσσαλονίκη #USA #Αμερική #Ελλάδα #Greece #Thessaloniki #ΔΕΘ #Τουρισμός #Γαστρονομία #ThessalonikiHotelsAssociaton #ΈνωσηΞενοδόχωνΘεσσαλονίκης

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

#thessbrunch

 Email: thessbrunch@tha.gr

 

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2017  Proudly envisioned by Thessaloniki Hotels Association