Κλικ στα Δημήτρια και φύγαμε!


Τι μπορεί να συνδέει ένα κουλούρι, ένα δεκατιανό και μια παράσταση; Μα φυσικά το thessbrunch, το δημοφιλές γαστρονομικό project των ξενοδοχείων της Θεσσαλονίκης που για έναν ολόκληρο μήνα “παντρεύει” την τέχνη με τη γαστρονομία.

Έως και τα τέλη Οκτωβρίου “ζουμάρετε” στον πολιτισμό και ο νικητής με τα περισσότερα likes στη φωτογραφία του, θα κερδίσει ένα διπλό αεροπορικό εισιτήριο με επιστροφή για πτήση εξωτερικού, σε έναν από τους δημοφιλείς πολιτιστικούς προορισμούς.

Πάρτε στα χέρια σας το αγαπημένο κουλούρι Θεσσαλονίκης, τοποθετήστε το ως κορνίζα, κεντράρετε πάνω σε αυτό το φακό του κινητού σας τηλεφώνου, επιλέξτε ένα θέμα με βάση τον πολιτισμό και τοποθετήστε το μέσα στο κάδρο σας, προσθέστε το hashtag του διαγωνισμού #koulouriofthemonth και κοινοποιήστε τη φωτογραφία σας στα social media του thessbrunch. Και που ξέρετε; Μπορεί εκτός από “καλλιτέχνες” να γίνεται και οι νικητές του διαγωνισμού!

Διαβάστε περισσότερα για το διαγωνισμό εδώ.

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των 52ων Δημητρίων του δήμου Θεσσαλονίκης, πάρτε τους φίλους σας και επισκεφθείτε ποιοτικές θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, εντυπωσιακές περφόρμανς, συναυλίες, εικαστικές - φωτογραφικές εκθέσεις και κινηματογραφικές προβολές. Γίνεται “κομμάτι” του παζλ των φετινών Δημητρίων και πάρτε μέρος σε μια πανδαισία 42 δράσεων που έχει ετοιμάσει για εσάς η μεγαλύτερη γιορτή της πόλης. Σίγουρα αυτό που έχετε να κερδίσετε θα είναι μοναδικό και ετοιμαστείτε για ιδιαίτερες συγκινήσεις που θα “κλέψουν” το πιο δυνατό σας χειροκρότημα.

Ταυτόχρονα, επιλέξτε το αγαπημένο σας thessbrunch από τον κατάλογο των ξενοδοχείων του συμμετέχουν στην αλυσίδα του γαστρονομικού concept, και έως τις 22 Οκτωβρίου πάρτε μέρος στις ζωντανές κληρώσεις, κερδίζοντας εισιτήρια δωρεάν εισόδου για τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ των Δημητρίων 2017. Αλλά οι εκπλήξεις του φθινοπωρινού thessbrunch δεν σταματούν εδώ. Συνεχίζονται για όλο τον Οκτώβριο και για όλο το Νοέμβριο, καθώς σε κάθε διοργάνωση, ένας τυχερός κερδίζει ένα διπλό αεροπορικό εισιτήριο εσωτερικού, προσφορά της Ellinair.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Δημητρίων θα βρείτε εδώ.

thessbrunch links: • Site – https://www.thessbrunch.com • Facebook – https://www.facebook.com/thessbrunchproject/ • Instagram – https://www.instagram.com/thessbrunch/ @thessbrunch • E-mail – thessbrunch@tha.gr


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

#thessbrunch

 Email: thessbrunch@tha.gr

 

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2017  Proudly envisioned by Thessaloniki Hotels Association