Το thessbrunch πηγαίνει... Μπιενάλε!


Οι λάτρεις του thessbrunch του φθινοπώρου αποκτούν μια μοναδική ευκαιρία να συνδυάσουν την αγάπη τους για τη γαστρονομία με την αγάπη τους για την τέχνη.

Για ολόκληρο το μήνα, έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν εισιτήρια για δωρεάν είσοδο στους χώρους που θα φιλοξενηθεί η κεντρική έκθεση της 6ης Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης (Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης, Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, Αγιορειτική Εστία).

Το μόνο που χρειάζεται, είναι να λάβουν μέρος σε ένα ή και περισσότερα thessbrunch της αρεσκείας τους. Το φετινό Σεπτέμβριο, το thessbrunch εγκαινιάζει τη συνεργασία του με την 6η Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης, καθώς η ‘Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης υποστηρίζει σταθερά τη διοργάνωση τα τελευταία χρόνια.

Η Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης πρωτοσυστήθηκε στο κοινό το 2007 και πραγματοποιείται φέτος στην πόλη από τις 30 Σεπτεμβρίου 2017 έως τις 14 Ιανουαρίου 2018, υπό τον τίτλο «Φαντασιακές Εστίες / Ιmagined Homes» με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκθέσεων, περφόρμανς και δράσεων.

Φορέας διοργάνωσης της Μπιενάλε είναι το Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση. (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης).


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

#thessbrunch

 Email: thessbrunch@tha.gr

 

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2017  Proudly envisioned by Thessaloniki Hotels Association