ΘΕΣ ΜΠΡΑΝΤΣ ΣΤΗ ΘΑΛΛΑΣΑ; #ΜΠΛΟΥΜ


To Golden Star City Resort συνδυάζει για εσάς μοναδικές στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς μακριά από τη βουή της πόλης αλλά τόσο κοντά σε αυτήν, για ένα ξενοδοχείο που έχει το προνόμιο να βρίσκεται ακριβώς πάνω στη βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία της Περαίας. Οι παροχές και υπηρεσίες του έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν και γιατί όχι, ακόμα και για να ξεπερνούν τις προσδοκίες σας για αυθεντική ελληνική φιλοξενία στη Ριβιέρα της Θεσσαλονίκης. Διότι οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου επιμελούνται με ιδιαίτερη έμφαση την ξεκούρασή σας, τη γαστρονομία σας και φροντίζουν για τις ανέσεις και την περιποίησή σας, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν κάθε στιγμή.

Το Golden Star City Resort συμμετέχει στο thessbrunch με τη δική του ξεχωριστή πρόταση και σας προσκαλεί για μια μίνι κοντινή απόδραση από τα τείχη της πόλης, σε ένα ιδανικό τοπίο, κυριολεκτικά στην προέκταση της Θεσσαλονίκης. Πιστό στη φιλοσοφία του να σας προσφέρει όλα όσα επιθυμείτε για να σας κάνει να το αγαπήσετε και να το επισκέπτεστε ξανά και ξανά, τώρα το ξενοδοχείο δημιουργεί για εσάς μια ενδιαφέρουσα γευστική πρόταση που υπόσχεται να σας ικανοποιήσει.

Την Κυριακή 23 Ιουλίου 2017 πάρτε την παρέα σας και επισκεφθείτε την Περαία. Σας προτείνουμε μάλιστα να πάρετε το καραβάκι που αναχωρεί από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και να αφεθείτε σε μια πρωτόγνωρη απόδραση εν πλω που θα σας οδηγήσει λίγα βήματα από το ξενοδοχείο μας (πρωινές ώρες αναχώρησης από Θεσσαλονίκη: 10:00, 11:00, 12:30). Το εστιατόριο Scirocco σας περιμένει για ένα απολαυστικό brunch δίπλα στο κύμα, ικανό να σας ταξιδέψει σε μέρη εξωτικά και παραμυθένια.

Για κρατήσεις στο παραθαλάσσιο thessbrunch: 2392022755


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

#thessbrunch

 Email: thessbrunch@tha.gr

 

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2017  Proudly envisioned by Thessaloniki Hotels Association