Το thessbrunch στο παλάτι της καρδιάς μας, Le Palace Art Hotel

Σε ένα πρόσφατα ανακαινισμένο κτίριο του 1929 που συνδυάζει αρμονικά την ιστορία και την παράδοση με το σύγχρονο τρόπο ζωής, στεγάζεται το Le Palace Art Hotel. Ένα ξεχωριστό ξενοδοχείο στο κεντρικότερο σημείο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Τσιμισκή, που φημίζεται για το παραδοσιακό ελληνικό πρωινό του, αλλά και τις γκουρμέ γεύσεις του πλούσιου μπουφέ του.

Ένα ξενοδοχείο που θεωρεί τον ύπνο «σοβαρή υπόθεση» και επιλέγει για τους πελάτες του το συνδυασμό τεσσάρων κορυφαίων προϊόντων σε ένα πρωτοποριακό σύστημα της εταιρίας Coco-Mat. Φροντίζει τον ταξιδιώτη και την οικογένεια του, δημιουργεί ένα «σπιτικό» περιβάλλον στα family rooms του και προσφέρει ανέσεις, ασφάλεια και πολλές εκπλήξεις στους μικρούς του φίλους.

Ένα ξενοδοχείο με οικολογικές ευαισθησίες. Το Le Palace Art Hotel αγαπά το πράσινο χρώμα και το αποδεικνύει, υιοθετώντας σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης και αποκτώντας την ταυτότητα του φιλικού προς το περιβάλλον. Οι ταξιδιώτες του χάρισαν το αργυρό "μετάλλιο" με τον τίτλο «Πράσινοι Ηγέτες» του παγκόσμιου οργανισμού αξιολόγησης Trip Advisor.

Τα πιάτα του χαρακτηρίζονται από την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί ο chef και η ομάδα του και κερδίζουν μια θέση στις καρδιές των επισκεπτών του. Το Le Palace Art Hotel που έχει πιστοποιηθεί από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος για το πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό», το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017, επεκτείνει αυτή την εμπειρία προς το μεσημέρι, την εμπλουτίζει, τη διασκεδάζει και τη μοιράζεται με τους φίλους του thessbrunch, στην 4η συμμετοχή στον πετυχημένο θεσμό που ήδη αποτελεί το νέο talk of the town.»

Thessbrunch: Περισσότερες πληροφορίες για το thessbrunch στις 24 Ιουνίου 2017 εδώ

Μενού: Κατεβάστε το μενού εδώ

Κρατήσεις: 2310257400

Διεύθυνση Ξενοδοχείου: Τσιμισκή 12


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

#thessbrunch

 Email: thessbrunch@tha.gr

 

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2017  Proudly envisioned by Thessaloniki Hotels Association