Συνέντευξη του chef Τσόντζου Βασίλη - Grand Hotel Palace


1. Η Θεσσαλονίκη θεωρείται πόλη γαστρονομικής πολυπολιτισμικότητας. Πιστεύετε ότι προωθείται επαρκώς ως γαστρονομικός προορισμός? Μπορεί το project thessbrunch να συμβάλλει θετικά προς αυτή την κατεύθυνση ?

Η Θεσσαλονίκη φημίζεται για το καλό φαγητό. Δεν είναι τυχαίο που ο διεθνής τύπος την έχει αναδείξει "Πρωτεύουσα της γαστρονομίας". Το thessbrunch συμβάλλει θετικά προς αυτήν την κατεύθυνση ώστε να αναδείξει μια άλλη πτυχή στο γαστρονομικό τοπίο της πόλης.

2. Αν η Θεσσαλονίκη είχε γεύση ποια θα ήταν αυτή?

Από τις πολλές γεύσεις, η γεύση της σοκολάτας μου έρχεται στον νου για την Θεσσαλονίκη μας. Εθιστική πολύπλοκη και αξέχαστη όπως και η πόλη μας.

3. Η πειθαρχία και η τήρηση της ιεραρχίας στην κουζίνα αποτελεί βασικό συστατικό ενός πετυχημένου εστιατορίου?

Τα βασικά συστατικά που αποτελούν την επιτυχία μας κουζίνας είναι φυσικά η πειθαρχία και η τήρηση της ιεραρχίας σε συνδυασμό πάντα με την άψογη συνεργασία όλων των τμημάτων και την αγάπη γι αυτό που κάνεις.

4. Στο μενού του Grand Hotel για το thessbrunch αναφέρεται το live cooking buffet του εστιατορίου. Προμηνύονται γλυκές εκπλήξεις εκείνη την μέρα?

Προμηνύονται πολλές εκπλήξεις, όπως αφράτες κρέπες, τραγανοί λουκουμάδες, τηγανίτες με μυζήθρα και μέλι και άλλοι γαστρονομικοί συνδυασμοί που θα σας περιμένουν στο χώρο μας για να μαγέψουν και τον πιο απαιτητικό.

5. Πως θα περιγράφατε με τρείς λέξεις το εστιατόριο του Grand Hotel?

Καινοτομία, πάθος και έμπνευση, οι τρείς λέξεις που συνοδεύουν το γευστικό ταξίδι στο εστιατόριο του Grand Hotel!

6. Μπορεί ένα μενού να χαρακτηριστεί καλλιτεχνική έκφραση με γευστικό αποτέλεσμα? Είναι οι σεφ καλλιτέχνες?

Η αγάπη, το πάθος, η έμπνευση, η δημιουργικότητα ενός chef μπορεί να συγκριθεί μόνο με την αγάπη, το πάθος, την έμπνευση και την δημιουργικότητα ενός ζωγράφου.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

#thessbrunch

 Email: thessbrunch@tha.gr

 

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2017  Proudly envisioned by Thessaloniki Hotels Association