Διαγωνισμός της ΕΞΘ για το κουλούρι του μηνα


Έχεις μόλις αγοράσει ένα ζεστό, μοσχομυριστό σουσαμένιο κουλούρι Θεσσαλονίκης και αδημονείς για την πρώτη μπουκιά; Μην το φας! Περίμενε πρώτα να το φωτογραφήσεις. Για την ακρίβεια να φωτογραφήσεις μέσα από αυτό. Η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης “τρέχει” έναν ιδιαίτερο διαγωνισμό με έπαθλα είτε διαμονή σε κάποιο ξενοδοχείο της πόλης, είτε ένα απολαυστικό brunch για δυο άτομα.

Η διαδικασία για όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει είναι απλή: Χρησιμοποιώντας ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης σαν να είναι κορνίζα, τοποθετώντας το δηλαδή ως κάδρο, μπορεί να εστιάσει σε διάφορα σημεία όπως κτίρια, πρόσωπα, πιάτα, ή οτιδήποτε άλλο επιθυμεί και να το φωτογραφήσει.

Στη συνέχεια πρέπει να αναρτήσει την αγαπημένη του φωτογραφία -με το κουλούρι Θεσσαλονίκης ως πλαίσιο- με το hashtag #koulouriofthemonth ή να στείλει μήνυμα στα social media του thessbrunch.

Κάθε μήνα, η φωτογραφία που θα συγκεντρώνει τα περισσότερα likes με το #koulouriofthemonth θα κερδίζει ως έπαθλο δύο διανυκτερεύσεις στη Θεσσαλονίκη εφόσον οι συμμετέχοντες μένουν εκτός πόλης, ενώ το βραβείο για τους Θεσσαλονικείς θα είναι ένα brunch για δύο άτομα σε ένα από τα ξενοδοχεία που συμμετέχουν στο project Thessbrunch.

Υπενθυμίζεται ότι το ThessBrunch είναι ένα γαστρονομικό project με το οποίο η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης αποφάσισε να προωθήσει τα εστιατόρια (outlets) των μελών της.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή ένα ξενοδοχείο της πόλης θα προσφέρει τη δική του πρόταση για brunch σε ένα κυλιόμενο πρόγραμμα.

Το project προβάλλεται επίσης μέσω των social media accounts (Facebook & Instagram) στα οποία θα γίνονται αναρτήσεις για τα events, τα ξενοδοχεία, τους chefs αλλά και τους διαγωνισμούς που θα πραγματοποιούνται.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

#thessbrunch

 Email: thessbrunch@tha.gr

 

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2017  Proudly envisioned by Thessaloniki Hotels Association