Φθινόπωρο χωρίς Thessbrunch δε γίνεται. Από αυτό το Σαββατοκύριακο το γνωστό event της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης «ανοίγει» ένα νέο κύκλο γευστικών εκπλήξεων με πολλά νέα και παραδοσιακά απολαυστικά μενού.

Με πολλά νέα και παραδοσιακά απολαυστικά μενού ο νέος κύκλος...

Τιμώμενη χώρα η Αμερική στην 83η Διεθνής Έκθεση της Θεσσαλονίκης.

Εδώ και τρεις ημέρες έχει ξεκινήσει αισίως μια παραδοσιακή συνήθεια των Αμερικάνων, η οποία έχει καθιερωθεί από 1983, όπου συμπληρώνει 35 ολόκληρα χρόνια.

Φυσικά μιλάμε για την Διεθνή εβδομάδα ταξιδιού και...

Ένα από τα πολλά συστατικά της απαράμιλλης ομορφιάς της Θεσσαλονίκης, αποτελεί και η κουζίνα της και πολύ συγκεκριμένα η γαστρονομία της, η οποία συνδέει χώρες, κουζίνες και πολιτισμούς πάρα πολλών χωρών.

Η Θεσσαλονίκη ανέκαθεν αποτελούσε πόθο των ταξιδιωτών ανά τον κόσ...

H συνεργασία με την Ellinair μεγάλωσε! Η Ellinair συνεχίζει να υποστηρίζει δυναμικά το γαστρονομικό "παιδί" της ΕΞΘ που εισέρχεται στον τρίτο κύκλο του.

Μια από τις εκπλήξεις του χειμερινού thessbrunch παίρνει "σάρκα και οστά" χάρις στην πολύτιμη υποστήριξη της α...

1. To φαγητό στο Garden Bar του Colors Urban Hotel προσφέρει διαφορετικές γεύσεις από την Ελλάδα, τη Μεσόγειο και από ολόκληρο τον κόσμο. Τι είναι αυτό που κάνει την κουζίνα του ξεχωριστή και σε ποιους απευθύνεται;

Αυτό που ξεχωρίζει στο Garden Bar ειναι η ποιότητα των...

Οι λάτρεις του thessbrunch του φθινοπώρου αποκτούν μια μοναδική ευκαιρία να συνδυάσουν την αγάπη τους για τη γαστρονομία με την αγάπη τους για την τέχνη.

Για ολόκληρο το μήνα, έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν εισιτήρια για δωρεάν είσοδο στους χώρους που θα φιλοξενηθεί η...